Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το Πρόγραμμα Comenius

Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και ηθική ικανοποίηση, σας ανακοινώνουμε πως στο Πρόγραμμα Comenius "The fascinating world of fairytales in Europe" που υλοποιήσαμε στο σχολείο μας τα έτη 2012-13 και 2013-14 απονεμήθηκε όχι μόνο Εθνική αλλά και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας! Η βράβευση αυτή αποτελεί μια επιπλέον αναγνώριση του σπουδαίου παιδαγωγικού έργου που επιτελεί το σχολείο μας και δίνει σε όλους μας τη δύναμη για περισσότερες καινοτόμες δράσεις! 
 
Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στις εκπαιδευτικούς Αναστασία Γκίκα, Στεφανία Κορδία, Κρυσταλένια Λιανά, Νεκταρία Μικεόγλου και Καλλιόπη Καφφετζάκη που τους απονεμήθηκε η Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για τη συμμετοχή τους στο έργο αυτό! 

Να σημειώσουμε, επίσης, πως η εκπαιδευτικός Αναστασία Γκίκα, η αίτηση της οποίας για την Ετικέτα Ποιότητας αξιολογήθηκε με "Άριστα", κληρώθηκε, ανάμεσα σε 75 εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχει στο Διεθνές Συνέδριο Etwinning που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στη Ρώμη! Είμαστε σίγουροι πως θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας επάξια! Και πάλι συγχαρητήρια!

 Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για μαθητές και εκπαιδευτικούς
Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας
Το μήνυμα από τους υπεύθυνους του Etwinning

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου