Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το σχολείο μας στο 4ο Φεστιβάλ Αγγλικής Γλώσσας

 
Το Φεστιβάλ Αγγλικής Γλώσσας, όπου παρουσιάζεται το έργο που έχει παραχθεί στο μάθημα των Αγγλικών, έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη μας! Το 4ο κατά σειρά φεστιβάλ έλαβε χώρα στις 16 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο Rex, με τη συμμετοχή πολλών σχολείων του νομού Λασιθίου, τόσο της Πρωτοβάθμιας, όσο και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και, φυσικά, το σχολείο μας, δε θα μπορούσε να απουσιάζει! 


Οι δραστηριότητες που παρουσιάστηκαν εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Comenius που υλοποιείται στο σχολείο. Έτσι, λοιπόν, στην είσοδο του Rex, εκτέθηκαν τέσσερα πόστερ με εργασίες σχετικές με τον κόσμο των παραμυθιών, καθώς και αρκετές αστείες ιστορίες, σε στυλ γελοιογραφίας, που δημιούργησαν οι μαθητές. 

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία, έξι μαθητές του τμήματος Ε1 παρουσίασαν την παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο "Trashville", που αποτελεί μεταφορά του κουκλοθέατρου "Το Βρωμοχώρι" (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την παράσταση εδώ). Να τονίσουμε, για άλλη μια φορά, πως η απόδοση των κειμένων στα Αγγλικά έγινε από τα ίδια τα παιδιά!     


Παρακολουθήσετε ολόκληρη την παράσταση κουκλοθέατρου "Trashville" στο παρακάτω βίντεο!


Οι στίχοι του τραγουδιού "Trashville"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου